Geschiedenis


1998: Bruno De Roover, de vijfde generatie bakker in Bakkerij De Roover richt samen met zijn ouders Luc De Roover en Martine Vermeire Cake & Co op.
Er worden cakes en koekjes geproduceerd

2001: Een brand in de nacht van 10 op 11 november vernielt de gebouwen en de volledige inhoud van Bakkerij De Roover en het jonge Cake & Co.
Na een week produceren Bakkerij De Roover en Cake & Co opnieuw in een gehuurde bakkerij.
Cake & Co schakelt over naar de productie van patisserie en speciale broodsoorten voor industriële bakkerijen. De verpakkingsafdeling van Bakkerij De Roover gaat over naar Cake & Co.

2003: Op 10 oktober verhuist Cake & Co naar Londerzeel en specialiseert zich in verpakkingswerk. Deels assemblage voor diepvries,deels vers flowpack voor de zorgsector.

2004: Cake & Co investeert in bandoven, een koel en vriestoren, een lijn om kleine voorgebakken producten te tellen en verticaal te flowpacken en de nodige randapparatuur.

2007:Op 3 juni neemt Cake en Co een gloednieuwe hal in gebruik in Zele, opnieuw wordt er sterker gespecialiseerd en geïnvesteerd in:
- Ontkorsten van brood
- Afbakken en verpakken van vienoiserie voor diepvries en/of vers kanaal.
- Portioneren en Flowpacken van alle verse bakkerij producten voor de zorgsector, horeca, air en social catering.
Er wordt een Fedis Food certificering gehaald.

2008: In oktober wordt een high care afdeling opgestart voor de assemblage van belegde broodjes

Cake & Co

Baaikensstraat 8
9240 Zele
tel 052/310.353
fax 052/310.352
info@cake-and-co.be


Logo